M'estic tornant molt fan dels moniatos, a fer-los de diferents maneres. Per això aquí van unes xips de moniato fetes al forn per un aperitiu saludable però no per això menys gustós.

A més, es fan gairebé sense voler!

També es pot canviar a la versió de patata o combinar els dos tubercles, a gust de cadascú i oblidar-se de picar les patates de xurro comprades.

Temps de preparació: 50 min

Racions: 2

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 1 moniato

✓ sal

✓ pebre negre

✓ oli

Preparació

  1. Engegueu el forn a 180ºC amb aire.
  2. Raspatlleu i renteu bé els moniatos, ja que els farem amb pell.
  3. Talleu a làmines ben fines amb una mandolina o un "cortafiambres", a mà també podeu, però és una matada.
  4. Forreu la reixeta del forn amb un paper sulfurat. Aneu-hi col·locant les làmines de moniato sense que se solapin (jo he hagut de fer 2 fornades).
  5. Salpebreu, tireu un raig d'oli per sobre i coeu al forn atents a que es daurin però que no es torrin en excés. Amb el meu forn he tardat uns 20 minuts cada fornada.
  6. Passeu a un plat o un bol i cap al mig de la taula, llestos per picar