M'estic tornant molt fan dels moniatos, a fer-los de diferents maneres. Per això aquí van unes xips de moniato fetes al forn per un aperitiu saludable però no per això menys gustós.
A més, es fan gairebé sense voler!
També es pot canviar a la versió de patata o combinar els dos tubercles, a gust de cadascú i oblidar-se de picar les patates de xurro comprades.
► Temps de preparació: 50 min
❖ Racions: 2
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 1 moniato
✓ sal
✓ pebre negre
✓ oli
Preparació
- Engegueu el forn a 180ºC amb aire.
- Raspatlleu i renteu bé els moniatos, ja que els farem amb pell.
- Talleu a làmines ben fines amb una mandolina o un "cortafiambres", a mà també podeu, però és una matada.
- Forreu la reixeta del forn amb un paper sulfurat. Aneu-hi col·locant les làmines de moniato sense que se solapin (jo he hagut de fer 2 fornades).
- Salpebreu, tireu un raig d'oli per sobre i coeu al forn atents a que es daurin però que no es torrin en excés. Amb el meu forn he tardat uns 20 minuts cada fornada.
- Passeu a un plat o un bol i cap al mig de la taula, llestos per picar