Poques sopes fredes he fet i no sé perquè. Però vaig veure aquesta a Lais little kitchen i la vaig fer al moment. Tan fàcil i tan bona que segur que repeteixo sovint.

Temps de preparació: 10 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 1/2 meló

✓ 1 iogurt grec

✓ sal i pebre

✓ fulles de menta

✓ pernil salat

Preparació

  1. Peleu i talleu el meló.
  2. Poseu-lo en un got batedor a trossos amb el iogurt, la sal, el pebre i les fulles de menta. Tritureu bé.
  3. Deixeu refredar com a mínim 2 hores a la nevera.
  4. Serviu fresquet amb encenalls de pernil i alguna fulla de menta.
  5. També podeu fer cruixent de pernil posant el pernil tallat ben prim sobre una safata forrada de paper de forn i tapeu amb un altre paper. Coeu al forn a 180ºC durant minuts. Deixeu refredar i esmicoleu el pernil amb els dits.