Poques sopes fredes he fet i no sé perquè. Però vaig veure aquesta a Lais little kitchen i la vaig fer al moment. Tan fàcil i tan bona que segur que repeteixo sovint.
► Temps de preparació: 10 min
❖ Racions: 4
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 1/2 meló
✓ 1 iogurt grec
✓ sal i pebre
✓ fulles de menta
✓ pernil salat
Preparació
- Peleu i talleu el meló.
- Poseu-lo en un got batedor a trossos amb el iogurt, la sal, el pebre i les fulles de menta. Tritureu bé.
- Deixeu refredar com a mínim 2 hores a la nevera.
- Serviu fresquet amb encenalls de pernil i alguna fulla de menta.
- També podeu fer cruixent de pernil posant el pernil tallat ben prim sobre una safata forrada de paper de forn i tapeu amb un altre paper. Coeu al forn a 180ºC durant minuts. Deixeu refredar i esmicoleu el pernil amb els dits.