Sí, ho heu llegit bé sopa. Recepta més que interessant per fugir de la típica crema de carbassa, molt bona però que acabo fent massa sovint amb el risc d'avorrir-la.

Si sou amants dels plats de cullera, us agradarà aquesta i moltes altres receptes que trobareu al bonic blog de La cuina violeta.

Temps de preparació: 2 h i 30 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 1 os de pernil petit

✓ 350g de jarret de vedella

✓ 600g de carbassa neta de pell i llavors

✓ 2,5l d'aigua

✓ 1 cullerada rasa de sal

✓ 60g d'arròs

✓ 100g de pasta de sopa

Preparació

  1. Poseu en una olla l'os, la carn, la carbassa a daus, l'oli, la sal i l'aigua.
  2. Deixeu coure 2 hores a foc mig.
  3. Passat aquest temps, traieu l'espuma per desgreixar una mica i retireu l'os i la carn, reservant aquesta última.
  4. Passeu per la batedora per deixar el brou ben fi.
  5. Torneu a posar l'olla al foc i quan bulli hi tireu l'arròs.
  6. Mentrestant, esmicoleu la carn i reserveu.
  7. Quan faltin 5 minuts per a que s'acabi de fer l'arròs, tireu-hi la pasta i deixeu bullir aquests 5 minuts més.
  8. Pareu el foc i poseu-hi la carn.
  9. Al blog originari de la recepta deixa reposar la sopa 15 minuts abans de servir (jo no ho he fet, però procuraré fer-ho el proper cop).