Després de veure per diferent blogs com la gent fa el seu propi embotit, jo també m'he tirat a la piscina. I el resultat és molt satisfactori.


Aquí us deixo una recepta que gairebé es fa sola. Jo he seguit la del Blog de cuina de la dolorss.

Temps de preparació: 10 min + 1 mes repòs

Racions: 8

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 1 magret d'ànec

✓ 500g de sal grossa

✓ pebre negre

Preparació

  1. En un recipient poseu una capa de sal grossa, poseu el magret d'ànec i cobriu amb una altra capa de sal grossa vigilant que quedi ben tapat tot el magret.
  2. Tapeu el recipient i deixeu a la nevera entre 12 i 15 hores.
  3. Passat aquest temps, netegeu bé el magret amb un drap o paper de cuina de manera que no hi quedi sal.
  4. Cobriu la part greixosa amb pebre negre, millor si és mòlt al moment.
  5. Emboliqueu amb una tela de cotó o amb gasses.
  6. Conserveu-lo durant 3 o 4 setmanes a la nevera (a mi m'agrada més sec i l'he tingut 4 setmanes). Jo el poso a la porta sol, així no em fa nosa i si alguna cosa deixa aigua no se'm mulla.
  7. Passat aquest temps, només queda desembolicar-lo, tallar-lo ben prim i a la taula!