Hi ha mil i una receptes d'ous farcits oi? Doncs aquesta ha vingut per quedar-se perquè els espàrrecs hi van de meravella.

La recepta és de la Tatiana, de la que ja he fet altres receptes que sempre m'han agradat. Al seu instagram @lawebcinera podeu veure el vídeo del pas a pas.

Temps de preparació: 20 min

Racions: 2

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 3 ous

✓ 6 espàrrecs

✓ bonítol en conserva

✓ 30g de parmesà

✓ 2-3 cullerades de maionesa

✓ 1 cullerada de mostassa

✓ 1 pessic de sal

Preparació

  1. Talleu els espàrrecs a rodanxes fines, reservant les puntes senceres.
  2. Saltegeu els espàrrecs trossejats amb una mica d'oli.
  3. Mentre es couen, poseu un cassó al foc amb aigua freda i els ous i deixeu-los bullir 10 minuts.
  4. Un cop cuits, passeu-los per aigua per refredar, peleu-los, talleu-los per la meitat i treieu-ne els rovells.
  5. En un bol, poseu els espàrrecs saltejats, els rovells, el parmesà ratllat, la maionesa, la mostassa i la sal i tritureu amb el túrmix.
  6. Afegiu el bonítol esmicolat i remeneu.
  7. Per altra banda, en un cassó amb aigua bullint escaldeu durant uns 4 minuts les puntes dels espàrrecs reservades.
  8. Farciu les clares d'ou bullides amb la mescla i decoreu cada meitat d'ou amb una punta d'espàrrec.