Hi ha mil i una receptes d'ous farcits oi? Doncs aquesta ha vingut per quedar-se perquè els espàrrecs hi van de meravella.
La recepta és de la Tatiana, de la que ja he fet altres receptes que sempre m'han agradat. Al seu instagram @lawebcinera podeu veure el vídeo del pas a pas.
► Temps de preparació: 20 min
❖ Racions: 2
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 3 ous
✓ 6 espàrrecs
✓ bonítol en conserva
✓ 30g de parmesà
✓ 2-3 cullerades de maionesa
✓ 1 cullerada de mostassa
✓ 1 pessic de sal
Preparació
- Talleu els espàrrecs a rodanxes fines, reservant les puntes senceres.
- Saltegeu els espàrrecs trossejats amb una mica d'oli.
- Mentre es couen, poseu un cassó al foc amb aigua freda i els ous i deixeu-los bullir 10 minuts.
- Un cop cuits, passeu-los per aigua per refredar, peleu-los, talleu-los per la meitat i treieu-ne els rovells.
- En un bol, poseu els espàrrecs saltejats, els rovells, el parmesà ratllat, la maionesa, la mostassa i la sal i tritureu amb el túrmix.
- Afegiu el bonítol esmicolat i remeneu.
- Per altra banda, en un cassó amb aigua bullint escaldeu durant uns 4 minuts les puntes dels espàrrecs reservades.
- Farciu les clares d'ou bullides amb la mescla i decoreu cada meitat d'ou amb una punta d'espàrrec.