La recepta d'avui arriba per quedar-se, és impossible fer-la un sol cop ja que surten unes orelletes espectaculars sense cap complicació. Aconseguireu unes orelletes cruixents i amb textura de pasta de full que no tenen res a envejar a les comprades. La recepta d'avui està treta de Kanela y Limón, gran blog on ho explica tot pas a pas.
► Temps de preparació: 40 min + 3 h repòs
❖ Racions: 6
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 250g de farina de rebosteria
✓ 200g de formatge Philadelphia
✓ 100g de margarina
✓ 1 culleradeta de sal
✓ sucre
Preparació
- Tamisar la farina amb la sal i col·locar-ho a la superfície de treball en forma de volcà.
- Al mig s’hi posa el formatge i la margarina a temperatura ambient.
- Amassar amb les mans fins que la massa sigui llisa i homogènia.
- Embolicar la massa amb paper film i deixar-ho reposar a la nevera durant 3 hores.
- Preescalfar el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
- Empolvorar el marbre de la cuina amb sucre i estirar la massa en forma de rectangle amb l'ajuda d’un corró.
- Enrotllar dos costats del rectangle cap al centre d’aquest, tallar porcions d’1cm de gruix i col·locar-les sobre una safata forrada amb paper vegetal o un full de silicona.
- Empolvorar les orelletes amb sucre abundant.
- Coure al forn fins que estiguin daurades, uns 10 minuts aproximadament.