Avui, recepta treta de L’Exquisit. Són unes pastetes de poma molt suaus que a casa acostumem a fer cada cop que ens sobren pomes.
► Temps de preparació: 40 min
❖ Racions: 8
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 2 ous
✓ 90g de sucre (o 80g sucre + 10g sucre vainillat)
✓ 100g de mantega
✓ 260g de farina de rebosteria
✓ 8g de llevat Royal
✓ 2 pomes grans o 3 de petites
✓ sucre llustre
Preparació
- Preescalfeu el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
- Peleu i talleu les pomes en daus ben petits.
- En un bol, bateu els ous juntament amb el sucre.
- Desfeu la mantega i afegiu-la al bol.
- Aneu incorporant la farina tamisada juntament amb el llevat i remeneu fins que quedi una pasta ben espessa i homogènia.
- Finalment, afegiu els daus de poma (us semblarà que hi ha molta poma i poca massa, és normal).
- Amb l’ajuda de dues culleres soperes, doneu forma arrodonida a les porcions de massa, que col·locareu sobre una safata de forn forrada amb un full de silicona o paper sulfuritzat.
- Poseu els núvols de poma al forn durant uns 10 minuts.
- Acabats de treure del forn, encara calents, arrebosseu-los de sucre llustre i deixeu refredar.