Avui, recepta treta de L’Exquisit. Són unes pastetes de poma molt suaus que a casa acostumem a fer cada cop que ens sobren pomes.

Temps de preparació: 40 min

Racions: 8

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 2 ous

✓ 90g de sucre (o 80g sucre + 10g sucre vainillat)

✓ 100g de mantega

✓ 260g de farina de rebosteria

✓ 8g de llevat Royal

✓ 2 pomes grans o 3 de petites

✓ sucre llustre

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. Peleu i talleu les pomes en daus ben petits.
  3. En un bol, bateu els ous juntament amb el sucre.
  4. Desfeu la mantega i afegiu-la al bol.
  5. Aneu incorporant la farina tamisada juntament amb el llevat i remeneu fins que quedi una pasta ben espessa i homogènia.
  6. Finalment, afegiu els daus de poma (us semblarà que hi ha molta poma i poca massa, és normal).
  7. Amb l’ajuda de dues culleres soperes, doneu forma arrodonida a les porcions de massa, que col·locareu sobre una safata de forn forrada amb un full de silicona o paper sulfuritzat.
  8. Poseu els núvols de poma al forn durant uns 10 minuts.
  9. Acabats de treure del forn, encara calents, arrebosseu-los de sucre llustre i deixeu refredar.