La veritat és que és el primer cop que faig postres amb pinya, ja que ens agrada tant natural que no penso mai en que hi ha milions de receptes amb pinya. Així que, pel dia que tingueu ganes de postre, aquí teniu aquest fresquet i gens pesat gràcies a la pinya i amb el punt just de dolç per no ser empalagós.

Trobareu la recepta original al, per mi, ja recurrent blog de Directo al Paladar.

Temps de preparació: 15 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 1 pinya (en sobrarà)

✓ 150g de nata per muntar

✓ 300g de mascarpone

✓ 40g de sucre

✓ cacau en pols

Preparació

  1. Comenceu preparant la crema: en un bol semimunteu la nata amb el sucre amb l'ajuda de les varilles, si són elèctriques serà menys cansat.
  2. Quan tingui una textura ben cremosa, afegiu el mascarpone i seguiu batent fins que estigui ben incorporat.
  3. Passeu la crema a una màniga pastissera i reserveu a la nevera fins al moment de servir.
  4. Peleu la pinya i talleu 12 discos primets (3 per persona). Traieu el tronc del mig amb el ganivet o un tallapastes de galetes rodó.
  5. Munteu els plats en el moment de menjar intercalant els discos de pinya i la crema.
  6. Acabeu decorant amb cacau en pols tamisat per sobre l'última capa de crema.