Nova recepta de Directo al paladar. Són unes galetes ben diferents de les altres pel toc que ens dóna el gingebre.
► Temps de preparació: 45 min
❖ Racions: 8
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 225g de farina de rebosteria
✓ 100g de sucre
✓ 2 culleradetes de llevat
✓ 2 culleradetes de bicarbonat sòdic
✓ 1/2 culleradeta de sal
✓ 1 culleradeta de gingebre mòlt
✓ 1/2 culleradeta de canyella mòlta
✓ 100g de mantega
✓ 100g de mel líquida
✓ sucre per arrebossar
Preparació
- Preescalfeu el forn a 180ºC a dalt i baix.
- Prepareu dues safates forrades amb paper sulfuritzat o fulls de silpat.
- Poseu la farina en un bol i remeneu amb el sucre, el llevat, el bicarbonat, la sal, el gingebre i la canyella.
- Incorporeu la mantega tallada a daus i a temperatura ambient i treballeu la massa amb les mans o amb una forquilla.
- Afegiu la mel i mescleu bé.
- Agafeu petites porcions de massa (de la mida d’una nou), formeu una boleta i aplasteu-la entre els dos palmells.
- Arrebosseu amb sucre cada galeta per ambdues cares i disposeu-les a la safata.
- Fornegeu durant 10 minuts.
- Deixeu refredar en una reixa i les tindreu llestes.