No hi ha recepta més fàcil i resultona per a un entrant com aquesta. Encara és millor si feu la massa de les empanadilles vosaltres, però per a dies on es vol passar via, amb les oblees fetes, és perfecte.

Avui, robada de Directo al Paladar, que a més els hi dóna una forma de triangle que les diferencia de la típica empanadilla.

Temps de preparació: 30 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 16 oblees per a empanadilles

✓ 1 botifarra negra

✓ 2 pomes Golden petites

✓ un grapat de pinyons

✓ un ou batut

Preparació

  1. Engegueu el forn amb calor dalt i baix a 200ºC.
  2. Talleu les pomes ben petites, les passeu pel microones uns 3 minuts per a que s'estovin i les poseu en una paella al foc amb un raig d'oli.
  3. Afegiu un grapat de pinyons per a que es daurin una mica.
  4. Mentre teniu la poma i els pinyons al foc, peleu i esmicoleu la botifarra i l'afegiu a la paella.
  5. Deixeu-la 2 minuts mentre barregeu bé.
  6. Repartiu la botifarra i la poma amb l'ajuda d'una cullera al centre de les oblees i plegueu per tres cadascuna, deixant el centre obert i quedant en forma de triangle.
  7. Pinteu amb ou batut.
  8. Coeu al forn uns 15 minuts, fins que agafin color daurat.
  9. Podeu menjar-les calentes o fredes.