No hi ha recepta més fàcil i resultona per a un entrant com aquesta. Encara és millor si feu la massa de les empanadilles vosaltres, però per a dies on es vol passar via, amb les oblees fetes, és perfecte.
Avui, robada de Directo al Paladar, que a més els hi dóna una forma de triangle que les diferencia de la típica empanadilla.
► Temps de preparació: 30 min
❖ Racions: 4
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 16 oblees per a empanadilles
✓ 1 botifarra negra
✓ 2 pomes Golden petites
✓ un grapat de pinyons
✓ un ou batut
Preparació
- Engegueu el forn amb calor dalt i baix a 200ºC.
- Talleu les pomes ben petites, les passeu pel microones uns 3 minuts per a que s'estovin i les poseu en una paella al foc amb un raig d'oli.
- Afegiu un grapat de pinyons per a que es daurin una mica.
- Mentre teniu la poma i els pinyons al foc, peleu i esmicoleu la botifarra i l'afegiu a la paella.
- Deixeu-la 2 minuts mentre barregeu bé.
- Repartiu la botifarra i la poma amb l'ajuda d'una cullera al centre de les oblees i plegueu per tres cadascuna, deixant el centre obert i quedant en forma de triangle.
- Pinteu amb ou batut.
- Coeu al forn uns 15 minuts, fins que agafin color daurat.
- Podeu menjar-les calentes o fredes.