Aquesta recepta no és un plat per sí sola, però es tracta d'un farcit molt fàcil de fer que combina molt bé en pastissos, galetes o tot el que se'ns acudeixi. La meva crema és de llima, però es pot substituir per llimona o taronja.
► Temps de preparació: 15 min
❖ Racions: 4
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 60 ml de suc de llima
✓ ratlladura d'una llima
✓ 2 rovells i 1 ou sencer
✓ 65g de sucre
✓ 45g de mantega
Preparació
- Poseu en un cassó tots els ingredients.
- Escalfeu al foc sense deixar de remenar amb una espàtula fins a que s'espesseixi.
- Coleu-la per assegurar-vos que queda ben fina (aquest pas és opcional, però jo sempre el faig).
- Deixeu refredar.
- Un cop freda, utilitzeu-la en la recepta que vulgueu o bé guardeu-la a la nevera en un pot de vidre i consumiu-la durant aquella setmana, no la feu durar més temps.