Avui us porto uns crakers ben cruixents fantàstics per picar amb guacamole, hummus o simplement sols.
La recepta està treta de l'instagram de recetinas_de_shey, d'on ràpid els vaig copiar per lo resultons i simples que són de fer.
► Temps de preparació: 30 min + 30 min repòs
❖ Racions: 4
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 80g de farina de blat de moro
✓ 40g de farina integral
✓ 40g de llavors variades (sèsam, pipes, rosella...)
✓ sal
✓ pebre negre
✓ orenga
Preparació
- Mescleu en un bol tots els ingredients i deixeu reposar 30 minuts.
- Engegueu el forn a 180ºC a dalt i baix.
- Estireu la massa amb l'ajuda d'un corró sobre paper de forn deixant-ho el més prim possible.
- Amb un ganivet marqueu els talls com més us agradin, en forma de triangle, rombe..
- Fornegeu entre 15 i 20 minuts fins que es daurin i quedin ben cruixents.
- Deixeu refredar i trenqueu per les marques fetes amb el ganivet.
- Acompanyeu-los de la salsa que més us agradi i, si us en sobren, conserveu-los en un pot de vidre.