Avui us porto uns crakers ben cruixents fantàstics per picar amb guacamole, hummus o simplement sols.

La recepta està treta de l'instagram de recetinas_de_shey, d'on ràpid els vaig copiar per lo resultons i simples que són de fer.

Temps de preparació: 30 min + 30 min repòs

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 80g de farina de blat de moro

✓ 40g de farina integral

✓ 40g de llavors variades (sèsam, pipes, rosella...)

✓ sal

✓ pebre negre

✓ orenga

Preparació

  1. Mescleu en un bol tots els ingredients i deixeu reposar 30 minuts.
  2. Engegueu el forn a 180ºC a dalt i baix.
  3. Estireu la massa amb l'ajuda d'un corró sobre paper de forn deixant-ho el més prim possible.
  4. Amb un ganivet marqueu els talls com més us agradin, en forma de triangle, rombe..
  5. Fornegeu entre 15 i 20 minuts fins que es daurin i quedin ben cruixents.
  6. Deixeu refredar i trenqueu per les marques fetes amb el ganivet.
  7. Acompanyeu-los de la salsa que més us agradi i, si us en sobren, conserveu-los en un pot de vidre.