Avui, unes galetes salades sense gluten per picar quan entra la gana o per sucar a l'hummus, guacamole o qualsevol salsa que se'ns pugui ocórrer.

La recepta l'he tret del blog El Arte de Amasar i són d'aquelles galetes que encara que portin dies fetes segueixen cruixents com el primer dia. Així que mans a la massa.

Temps de preparació: 35 min

Racions: 8

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 100g de farina d'arròs

✓ 100g de fècula de blat de moro (Maicena)

✓ 100g de fècula de tapioca

✓ 50g de llavors de lli

✓ 65ml d'oli d'oliva

✓ 65ml d'aigua

✓ 1 ou

✓ un pessic de sal

Preparació

  1. Engegueu el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
  2. En un bol barregeu tots els sòlids.
  3. Feu un forat al mig, tipus volcà i afegiu els líquids (l'ou lleugerament batut).
  4. Integreu amb una cullera fins que es travi.
  5. Jo hi he hagut d'afegir una mica més d'aigua que em quedava molt sec, ho he fet a ull, un raig.
  6. Acabeu de treballar amb les mans fins que tingueu una massa suau i que no s'enganxi.
  7. Poseu la massa sobre un paper de forn i estireu amb el corró deixant-la ben fina (de 2-3mm).  
  8. Marqueu les galetes amb la forma que vulgueu amb un talla-pizzes.
  9. Coeu al forn durant uns 20-25 minuts fins que agafin color i es vegin sequetes.
  10. Deixeu refredar i conserveu en un pot hermètic.