Avui, unes galetes salades sense gluten per picar quan entra la gana o per sucar a l'hummus, guacamole o qualsevol salsa que se'ns pugui ocórrer.
La recepta l'he tret del blog El Arte de Amasar i són d'aquelles galetes que encara que portin dies fetes segueixen cruixents com el primer dia. Així que mans a la massa.
► Temps de preparació: 35 min
❖ Racions: 8
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 100g de farina d'arròs
✓ 100g de fècula de blat de moro (Maicena)
✓ 100g de fècula de tapioca
✓ 50g de llavors de lli
✓ 65ml d'oli d'oliva
✓ 65ml d'aigua
✓ 1 ou
✓ un pessic de sal
Preparació
- Engegueu el forn a 200ºC amb calor a dalt i a baix.
- En un bol barregeu tots els sòlids.
- Feu un forat al mig, tipus volcà i afegiu els líquids (l'ou lleugerament batut).
- Integreu amb una cullera fins que es travi.
- Jo hi he hagut d'afegir una mica més d'aigua que em quedava molt sec, ho he fet a ull, un raig.
- Acabeu de treballar amb les mans fins que tingueu una massa suau i que no s'enganxi.
- Poseu la massa sobre un paper de forn i estireu amb el corró deixant-la ben fina (de 2-3mm).
- Marqueu les galetes amb la forma que vulgueu amb un talla-pizzes.
- Coeu al forn durant uns 20-25 minuts fins que agafin color i es vegin sequetes.
- Deixeu refredar i conserveu en un pot hermètic.