Feia anys i panys que no feia aquestes galetes, però ahir les vaig veure a webos fritos i les he hagut de fer!
► Temps de preparació: 1 h i 15 min
❖ Racions: 8
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 150g de sucre morè
- 150g de sucre blanc
- 125g de mantega a temperatura ambient
- un pessic de sal
- 2 ous mitjans
- 1 cullerada d’extracte de vainilla
- 340g de farina de rebosteria
- 1 culleradeta de bicarbonat
- 150g de gotes de xocolata
Preparació
- En un bol, barregeu els sucres amb la mantega amb unes varilles uns 5 minuts.
- Afegiu els ous i remeneu fins que estiguin ben integrats.
- Incorporeu la farina tamisada, la sal, la vainilla i el bicarbonat i remeneu bé. Per últim, agregueu les gotes de xocolata.
- Formeu boletes i col·loqueu-les sobre la llauna del forn forrada amb paper de fornejar o un full de silpat. Deixeu espai entre galeta i galeta, ja que s’expandeixen.
- Si no teniu pressa, refredeu les boletes 30 minuts a la nevera i aconseguireu que la massa us quedi millor.
- Engegueu el forn a 180ºC amb calor a dalt i a baix.
- Fornegeu uns 10 minuts, sense deixar que es daurin en excès perquè d’aquesta manera quedaran molt dures.
- Deixeu refredar i conserveu en una capsa metàl·lica.