Ara ens tira el dolç!

Voleu reversionar les típiques postres de mel i mató? Doncs aquí va una recepta super senzilla i molt resultona.

Treta del perfil d'instagram del Sergi Agudo i Sonia Oliva, on totes les receptes són dignes de tastar.

Temps de preparació: 50 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients pel caneló

✓ 200ml d'aigua

✓ 200g de mel

✓ 3g d'agar-agar

✓ 250g de mató

Ingredients per a la salsa

✓ 100ml de nata per cuinar

✓ 50g de mel

✓ un grapat de nous

Preparació

  1. Per a fer el caneló, barregeu en un cassó l'aigua, la mel i l'agar-agar. Dueu al foc i deixeu que bulli 1 minut.
  2. Aboqueu en un motlle o plat aconseguint un gruix ni molt doble ni molt prim per a que després el pogueu enrotllar (una mica més doble que una làmina de lassanya). Reserveu a la nevera fins que gelifiqui, 1 hora aproximadament.
  3. Mentrestant, feu la salsa: barregeu la nata i la mel en un cassó, porteu-lo al foc sense que arribi a bullir i retireu. Deixeu refredar i deseu a la nevera.
  4. Per muntar el plat, talleu la gelatina de mel, farciu amb el mató i enrotlleu.
  5. Serviu el caneló amb la salsa i unes nous per sobre.