Ara ens tira el dolç!
Voleu reversionar les típiques postres de mel i mató? Doncs aquí va una recepta super senzilla i molt resultona.
Treta del perfil d'instagram del Sergi Agudo i Sonia Oliva, on totes les receptes són dignes de tastar.
► Temps de preparació: 50 min
❖ Racions: 4
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients pel caneló
✓ 200ml d'aigua
✓ 200g de mel
✓ 3g d'agar-agar
✓ 250g de mató
Ingredients per a la salsa
✓ 100ml de nata per cuinar
✓ 50g de mel
✓ un grapat de nous
Preparació
- Per a fer el caneló, barregeu en un cassó l'aigua, la mel i l'agar-agar. Dueu al foc i deixeu que bulli 1 minut.
- Aboqueu en un motlle o plat aconseguint un gruix ni molt doble ni molt prim per a que després el pogueu enrotllar (una mica més doble que una làmina de lassanya). Reserveu a la nevera fins que gelifiqui, 1 hora aproximadament.
- Mentrestant, feu la salsa: barregeu la nata i la mel en un cassó, porteu-lo al foc sense que arribi a bullir i retireu. Deixeu refredar i deseu a la nevera.
- Per muntar el plat, talleu la gelatina de mel, farciu amb el mató i enrotlleu.
- Serviu el caneló amb la salsa i unes nous per sobre.