Vet aquí una recepta de temporada per treure partit als espinacs de la collita, avui en amanida.

No se'n pot dir recepta, però la poso aquí perquè la combinació és molt bona i així quan la vegi, segur que la repeteixo.

Temps de preparació: 5 min

Racions: 2

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ grapat d'espinacs

✓ grapat de maduixes

✓ alvocat

✓ parmesà

✓ barreja de llavors

✓ sal

✓ un bon oli d'oliva

Preparació

  1. Renteu bé els espinacs, escórreu bé perquè no portin aigua.
  2. Talleu les maduixes i l'alvocat.
  3. Feu llenques de parmesà.
  4. Poseu-ho tot en un bol o un plat.
  5. Escampeu-hi llavors per sobre (pipes de carbassa, de gira-sol, sèsam, lli...).
  6. Amaniu i cap a la taula.