Un plat molt fàcil i que podeu variar els ingredients no principal segons la combinació que vulgueu. Aquí us deixo la meva recepta.
► Temps de preparació: 40 min
❖ Racions: 2
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 2 patates
✓ un bon grapat de bacallà per a esqueixada
✓ 1 remolatxa cuita
✓ moresc
✓ rúcula
✓ oli i sal
Preparació
- Poseu a coure les patates pelades i trossejades a porcions no massa grans. Deixeu bullir uns 20 minuts.
- Mentrestant, esmicoleu el bacallà amb les mans i reserveu.
- Per altra banda, talleu la remolatxa a cubs petits.
- Quan estiguin cuites, coleu les patates i deixeu-les uns minuts al colador per tal que no us deixin aigua al plat.
- I per últim, emplateu: poseu primer la patata i el bacallà i després per sobre, la remolatxa trossejada, el moresc i una mica de rúcula.