Un plat molt fàcil i que podeu variar els ingredients no principal segons la combinació que vulgueu. Aquí us deixo la meva recepta.

Temps de preparació: 40 min

Racions: 2

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 2 patates

✓ un bon grapat de bacallà per a esqueixada

✓ 1 remolatxa cuita

✓ moresc

✓ rúcula

✓ oli i sal

Preparació

  1. Poseu a coure les patates pelades i trossejades a porcions no massa grans. Deixeu bullir uns 20 minuts.
  2. Mentrestant, esmicoleu el bacallà amb les mans i reserveu.
  3. Per altra banda, talleu la remolatxa a cubs petits.
  4. Quan estiguin cuites, coleu les patates i deixeu-les uns minuts al colador per tal que no us deixin aigua al plat.
  5. I per últim, emplateu: poseu primer la patata i el bacallà i després per sobre, la remolatxa trossejada, el moresc i una mica de rúcula.