Avui, una de les meves receptes preferides de cuixes de pollastre, apta per cada dia o per un dinar de diumenge.

Temps de preparació: 1 h

Racions: 2

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 4 cuixes de pollastre

✓ 1 ceba

✓ 2 alls

✓ prunes seques

✓ un raig de vi ranci

✓ un got de brou de pollastre o aigua

Preparació

  1. Salpebreu les cuixes de pollastre i daureu-les en una cassola amb una mica d'oli.
  2. Quan tinguin color, retireu les cuixes i reserveu.
  3. Talleu la ceba a la juliana ben fineta i coueu-la a foc lent a la mateixa cassola d'on heu tret el pollastre.
  4. Incorporeu-hi els alls sencers.
  5. Quan la ceba sigui ben toveta, afegiu el pollastre, les prunes, el vi ranci i el brou.
  6. Tapeu i deixeu a foc baix entre 20 i 30 minuts.