Avui, una de les meves receptes preferides de cuixes de pollastre, apta per cada dia o per un dinar de diumenge.
► Temps de preparació: 1 h
❖ Racions: 2
✪ Dificultat: Fàcil
Ingredients
✓ 4 cuixes de pollastre
✓ 1 ceba
✓ 2 alls
✓ prunes seques
✓ un raig de vi ranci
✓ un got de brou de pollastre o aigua
Preparació
- Salpebreu les cuixes de pollastre i daureu-les en una cassola amb una mica d'oli.
- Quan tinguin color, retireu les cuixes i reserveu.
- Talleu la ceba a la juliana ben fineta i coueu-la a foc lent a la mateixa cassola d'on heu tret el pollastre.
- Incorporeu-hi els alls sencers.
- Quan la ceba sigui ben toveta, afegiu el pollastre, les prunes, el vi ranci i el brou.
- Tapeu i deixeu a foc baix entre 20 i 30 minuts.