Nova recepta de Directo al paladar. Són unes galetes ben diferents de les altres pel toc que ens dóna el gingebre.

Temps de preparació: 45 min

Racions: 8

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 225g de farina de rebosteria

✓ 100g de sucre

✓ 2 culleradetes de llevat

✓ 2 culleradetes de bicarbonat sòdic

✓ 1/2 culleradeta de sal

✓ 1 culleradeta de gingebre mòlt

✓ 1/2 culleradeta de canyella mòlta

✓ 100g de mantega

✓ 100g de mel líquida

✓ sucre per arrebossar

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180ºC a dalt i baix.
  2. Prepareu dues safates forrades amb paper sulfuritzat o fulls de silpat.
  3. Poseu la farina en un bol i remeneu amb el sucre, el llevat, el bicarbonat, la sal, el gingebre i la canyella.
  4. Incorporeu la mantega tallada a daus i a temperatura ambient i treballeu la massa amb les mans o amb una forquilla.
  5. Afegiu la mel i mescleu bé.
  6. Agafeu petites porcions de massa (de la mida d’una nou), formeu una boleta i aplasteu-la entre els dos palmells.
  7. Arrebosseu amb sucre cada galeta per ambdues cares i disposeu-les a la safata.
  8. Fornegeu durant 10 minuts.
  9. Deixeu refredar en una reixa i les tindreu llestes.