Recepta de dolços japonesos, els pastissets farcits preferits del Doraimon. La versió original són dos pancakes farcits d'anko (pasta d'azuki, una llegum vermella), però a casa no ens entusiasma i recorrem a la Nutella.

La recepta és de rainbowsclouds, compte d'instagram que no us podeu perdre.

Temps de preparació: 15 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 2 ous

✓ 150g de sucre

✓ 60g de mel

✓ 1,5g de bicarbonat

✓ 120ml d'aigua

✓ 1,5g de llevat Royal

✓ 200g de farina

✓ Nutella

Preparació

  1. Bateu els ous fins a espumar, afegiu el sucre i la mel i seguiu batent.
  2. Dilueix el bicarbonat a l'aigua i incorpora a la mescla anterior, remenant bé.
  3. Tamiseu la farina amb el llevat i afegeix poc a poc a la massa sense deixar de remenar.
  4. Pinteu una paella amb oli de gira-sol i, quan estigui ben calent, aboqueu-hi 3 cullerades soperes de massa.
  5. Cou fins que la superfície s'ompli de bombolles i llavors doneu-li la volta. Us ha de quedar daurat per les dues cares.
  6. Deixeu refredar sobre paper de forn per a que no s'enganxin.
  7. Quan estiguin fredes, unteu una meitat amb Nutella i tanca amb la seva parella.