Dolç indispensable d'afegir al nostre receptari, és la combinació perfecta de fruits secs caramel·litzats amb xocolata blanca i cacau. No es tracta d'una elaboració difícil, però sí entretinguda d'anar formant les boletes. La recepta és de La cuina vermella.

Temps de preparació: 1 h

Racions: 8

Dificultat: Mitja

Ingredients

✓ 400g d’ametlles pelades

✓ 250g de sucre

✓ 125g de xocolata blanca

✓ 25g de mantega

✓ cacau en pols

Preparació

  1. Poseu en una paella 200g de sucre amb 300g d’ametlla a foc mig, i aneu-ho remenant fins que el sucre es converteixi en caramel.
  2. Deixeu refredar sobre un paper de forn al marbre, amb cura perquè el sucre crema molt.
  3. Mentrestant, prepareu el praliné: torreu al forn els 100g d’ametlla restant. Un cop torrades, tritureu-les. A part, poseu al bany maria la xocolata i la mantega, els 50g de sucre restants i les ametlles picades. Remeneu-ho bé.
  4. Cobriu les ametlles caramel·litzades amb el praliné i arrebosseu-les amb el cacau en pols.