Dolç indispensable d'afegir al nostre receptari, és la combinació perfecta de fruits secs caramel·litzats amb xocolata blanca i cacau. No es tracta d'una elaboració difícil, però sí entretinguda d'anar formant les boletes. La recepta és de La cuina vermella.
► Temps de preparació: 1 h
❖ Racions: 8
✪ Dificultat: Mitja
Ingredients
✓ 400g d’ametlles pelades
✓ 250g de sucre
✓ 125g de xocolata blanca
✓ 25g de mantega
✓ cacau en pols
Preparació
- Poseu en una paella 200g de sucre amb 300g d’ametlla a foc mig, i aneu-ho remenant fins que el sucre es converteixi en caramel.
- Deixeu refredar sobre un paper de forn al marbre, amb cura perquè el sucre crema molt.
- Mentrestant, prepareu el praliné: torreu al forn els 100g d’ametlla restant. Un cop torrades, tritureu-les. A part, poseu al bany maria la xocolata i la mantega, els 50g de sucre restants i les ametlles picades. Remeneu-ho bé.
- Cobriu les ametlles caramel·litzades amb el praliné i arrebosseu-les amb el cacau en pols.