A l’hora de buscar una recepta de bunyols, n'he trobat una llista interminable, totes semblants i alhora diferents en alguna cosa.  Finalment m’he decidit per la del blog Bufet de postres, que ha donat bon resultat. Vet aquí la seva recepta:

Temps de preparació: 45 min

Racions: 8

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 150g de farina

✓ 120ml d´aigua

✓ 125 ml de llet

✓ 4 ous grans

✓ 90g de mantega

✓ un pessic de sal

✓ oli d´oliva

✓ anís i sucre

Preparació

  1. Bulliu la llet juntament amb l´aigua i la mantega tallada a trossets. Quan la llet començi a bullir i la mantega estigui fosa, retireu del foc i afegiu-hi la sal i la farina tota de cop.
  2. Remeneu fora del foc fins que es formi una bola de massa.
  3. Afegiu-hi els ous d´un en un, sense abocar-hi el següent si l’altre no està totalment incorporat.
  4. Poseu oli d’oliva en una paella a foc suau, i quan estigui calent, aneu-hi fregint boletes de massa. Per fer les boletes, o bé podeu posar la massa en una màniga pastissera o bé fer-les amb l’ajuda de dues culleres. Seguiu amb el foc suau perquè els bunyols es vagin inflant de mica en mica.
  5. Quan estiguin ben daurats, poseu-los en un plat amb paper de cuina per treure l’excés d’oli.
  6. Ruixeu els bunyols amb anís, jo ho he fet amb l’ajuda d’un pulveritzador, i tot seguit, arrebosseu-los amb el sucre.
  7. Són més bons fet d’un dia per l’altre, ja que els bunyols es van impregnant d’anís i sucre.