Avui us deixem una recepta que mai falla, unes anelles de ceba cruixents sense ou de webos fritos. Són una mica entretingudes de fer, però val la pena perquè no en sobra mai cap.

Temps de preparació: 40 min

Racions: 4

Dificultat: Fàcil

Ingredients

✓ 2 cebes mitjanes

✓ 100g de farina

✓ 75g de Maicena

✓ 1/2 culleradeta de sal

✓ un pessic de pebre negre

✓ 1 culleradeta de llevat

✓ 1 culleradeta de bicarbonat

✓ 150g de llet

✓ una mica més de farina per al primer arrebossat

✓ pa ratllat

✓ escames de sal

✓ oli per fregir

Preparació

  1. Peleu les cebes i talleu-les a rodanxes del gruix que us agradi.
  2. Separeu les rodanxes en anelles.
  3. Arrebosseu les anelles amb farina i reserveu.
  4. A banda, en un bol barregeu la farina, la Maicena i la sal.
  5. Agregueu-hi el pebre, el llevat i el bicarbonat, i remeneu amb unes varilles.
  6. Incorporeu a poc a poc la llet fins a formar una mescla no massa espessa.
  7. Poseu al foc un cassó amb força oli.
  8. Suqueu cada anella de ceba a la mescla anterior, escórreu una mica i passeu-ho per pa ratllat.
  9. Un cop l’oli sigui ben calent, aneu fregint les anelles. Poseu-ne poques per tal que no s’enganxin entre elles.
  10. Quan estiguin daurades, traieu-les del foc i passeu-les a sobre un paper de cuina que absorbeixi l’oli sobrant.
  11. Afegiu unes escames de sal per sobre i consumiu acabat de fer.